Know Your Worth


Ett populärt samtalsämne bland mina vänner har på senaste tiden blivit "hur man når framgång". Att vara framgångsrik är givetvis subjektivt... det betyder olika saker för olika individer. För vissa kanske det innebär att ha massa pengar, andra kanske känner sig trygga med ett stabilt jobb, en lycklig partner och en lycklig familj.
 
Som jag tidigare skrivit här i bloggen är det viktigt att vara tacksam för det man har, tacksam för resan man är på som kommer att leda en till allt man förtjänar/har strävat efter eller önskar. Samtidigt är det viktigt att ha mål, för att man hela tiden ska utvecklas och bli bättre, på alla sätt och vis.
 
Mindfulness innebär att man tränar hjärnan på att vara här, här och nu. Det är att känna efter på högsta nivån, att koncentrera sig på sin andning, på hur det känns att sitta i just den positionen du sitter i, hur det känns när man fokuserar på alla små hjärnceller som buzzar omkring, eller att lägga märke till blodet som pumpar igenom kroppen, igenom hjärtat. Man stänger av sina tankar och koncentrerar på kroppen, hjärtat och själen.
 
Att lägga ner tid på Mindfulness, att vara "self aware" kan hjälpa dig hitta det du verkligen brinner för att göra. Genom att hitta din passion kan du börja lägga ner tid på det som ger dig energi, som driver dig framåt och gör att du kommer vidare i det du VILL göra, inte i det du känner att du MÅSTE göra. Man når framgång med att ha vanor som ger en energi, inte går emot det hjärtat styr dig mot.
 
Ett problem som oftast uppstår är att man inte känner sig VÄRD framgång eller att göra det man har passion för. Ja, det är sant! Många gånger fastnar man i negativa tankar om vad man klarar av, eller huruvida man överhuvudtaget förtjänar att jobba med eller göra det som ger energi till kroppen och själen. Det är här allt kan gå rätt eller fel... det är jätteviktigt att du inser ditt eget värde! Oavsett vem du är eller vart du kommer ifrån, har du egenskaper och kompetenser som är både marknads-och- säljbara. Kanske har du erfarenhet av IT eller webbdesign, men är trött på att jobba för ett stort företag som bestämmer över dig. Bli egen! Kanske du är grym på att skriva och lever ett intressant liv. Börja blogga! Kanske är du grym på administration och kan hjälpa företag bli mer effektiva och organiserade. Bli freelansare!
 
Det viktigaste är att du inser att du har ALLT du behöver för att nå framgång inuti dig. Där hittar du din början. Du är inte "one in a million", du är "once in a LIFETIME"! Spendera lite tid med dig själv, öppna upp ditt hjärta för dig själv så lovar jag att du kommer hitta svaret. Börja med 15 minuter par dag, helst på morgonen innan du sätter igång med alla "måsten". Ditt svar och din väg till framgång kommer till dig, bara du förstår ditt eget värde.
 
Man lever bara en gång, gör det bästa utav det!
 
PUSS
Alex
 
(bilden ovan kommer ifrån http://quotesgram.com/women-know-your-worth-quotes/)
Allmänt | chase your dreams, inner peace, kan ditt eget värde, know your worth, love yourself, mindfulness, self awareness, spread love, såhär blir du framgångsrik, vägen till framgång | |
Upp