Uppdatering: Stuck in Barca

 
 
Jaaa hörrni. Önskar att jag var på bättre humör just nu!
 
Det här med krångel när man reser... Verkligen ingen höjdare! Här är man inställd på semester, redo att komma fram och njuta av sol, bad, mat, stortstad, lugnet... lite beroende på vart man ska åka förståss. Så blir det kaos. 
 
En vecka innan jag skulle åka fick jag ett e-post av Expedia där det stod att mitt flyg från Stockholm till Rom hade ställts in. Okej, sånt händer tänkte jag, så ringde jag upp dom för at se hur detta kunde lösas. Jag har själv jobbat med kundservice i snart 10 år, och är dessutom (enligt mig) en lugn och resonabel person som verkligen förstår att det händer saker ibland som man inte kan påverka. Man får helt enkelt ha tålamod, för oftast går det mer än bra att lösa problemet och man får oftast tillbaka lite "extra" för att mån fått vänta. 
 
Hur som helst, första flyget var ombokad och tjejen i disken där kämpade som tusan att hitta min bokning. Den fanns helt enkelt inte, TROTTS att jag hade fått ett biljettnummer. Hon kämpar på och ringer runt. När hon äntligen får svar på sina frågor har jag nån jäkla dold avgift på 1 800 kronor att betala då den ombokade resan kostade visst mer än den originella resan, och det skulle jag betala för tyckte dom?! När jag äntligen hade en plats på flyget var det 20 minuter till avgång. Jag sprang till säkerhetskontrollen, slapp kön och kom fram till gejten PRECIS när den skulle stängas. Sen skulle vi åka transpoerbjuds till flyget, och chauffören körde FEL! Hur lyckas man liksom?! Vi körde runt på Arlanda i 30 minuter och när vi kom fram var det inte ens rätt flygplan (Vueling), utan den kom inte så vi fick kliva på ett annat. Det gick iofs bra då det var "Open seating" och man fick sitta där man ville. 
 
När vi landade och jag satt på mobilen igen fick jag ett sms att NÄSTA flyg från Barcelona till Neapel var försenad och mer info än så hade dom inte. Det är till Ischia vi ska, där har min kompis ett hus och sista färjan från Neapel till Ischia går kl 21:55. Kl. är nu snart 20 och det tar 2 timmar härifrån till Neapel. Kommer alltså inte hinna med båten vilkey innebär en oönskad övernattning på hotell i Neapel, och färja över till Ischia imorgon bitti. 
 
Sånt här gör mig galen. Visst, saker händer och ingen kunde säkert påverka det som gjorde att detta flyg blev försenat. Men det är som med bilar och datorer, det ska bara FUNGERA! När man betalar så pass mycket för att flyga nånstans, när man redan stött på probleM på vägen... Man tänker att det ska ta slut där, att man inte Ska behöva lägga ut för det ena och det andra på vägen. Suck. 
 
Nu sitter jag på nån restaurang i närheten med en tråkig spansk omelett och lite rött vin. Tänkte att jag förtjänade faktiskt detta efter allt jag gått igenom idag. 
 
Folk står i kö för att stiga på flyget, men de har inte ropat ut något och ingen verkar veta något om vad som pågår. 
 
Nej, jag har 99% av tiden mycket tålamod och respekt för serviceindustrin. Men imorgon kommer Vueling få en örfil. 
Allmänt, Livet, Resor | Balance, Fit girl, Fitness, Friends, Italy, Love story, Minresatillsverige, Mål, On a mission to see the world, Stockholm, Strongwomen, Travel, Träning, USA, Vueling, Vänner, Wellness, american, american girl, americaninsweden, amerikan, flight delays, flight issues, goals, health, healthy life, ischia, italia, italien, kärlek, lifestyle, resor, see the world, stockholm, stronger, sverige, swedish girl, travel problems, vilsenistockholm, wanderlust | | Kommentera |
Upp