Hobbyhelg

Åhhh alltså jag älskar att pyssla! Det var jättelänge sen jag satt mig ner och skapade någonting med mina händer. Det gjorde jag jämt förr... har alltid älskat att rita, måla, virka, sticka. Och på senaste tiden har jag fastnat för kopparfärgat glas. Jag drömmer om en lyxig och gammaldags barvagn med koppardetaljer, med snygga kopparfärgade glas och bartillbehör. Inte för att jag ofta dricker starksprit eller så, men det vore så kul att ha det att bjuda på när man får besök!
 
Bildresultat för rose gold glasswareBildresultat för rose gold bar cartBildresultat för rose gold bar cartBildresultat för rose gold barware
 
Lite inspobilder från pinterest.com :) älskar roséguld! Är liksom inne i någon slags fas där det känns riktigt lyxigt och fint med koppar/roséguld
 
 
Jag köpte lite sprayfärg från Panduro och färgade två stycken skumpaglas. Sen hittade jag en akrylfärg där jag färgade kanten på vinglas. Snyggt!
 
 
 
Denna färg luktar starkt kemiskt efter sprayning. Det luktade i heeeela huset, trots att jag sprayade med öppna fönster och fläkt. För att få bort doften kokade jag 1,5 dl tranbär, 3dl vatten, ett apelsinskal och 1 msk kanel i ca 8 minuter. Det fick bort doften och köket luktade maaaagiskt!
 
 

Att använda den kreativa delen av hjärnan och skapa saker ger mig SÅ mycket energi och glädje. Nu när jag är inne på min barvagn kommer jag ha mycket att pyssla med framöver! Ser jättemycket fram emot det :)
 
 
Så, nu ska det lagas lite mat och tänkte kanske se en film. Funderar på den nya 50 Shades of Grey filmen! Har inte hört så mycket om den men har man sett de första två måste man nästan se den tredje. Får se om den är bra, tyckte de första två var sisådär.
 
Hoppas ni alla får en mysig söndagskväll och att ni laddar upp inför en ny och härlig vecka!
 
Vi hörs :)
 
 
Allmänt | Panduro, Pinterest, american abroad, american girl abroad, american girl in sweden, barkart, diy, hobby, motivation, rose gold, swedish girl | | Kommentera |
Upp