När man inte hinner följa sin passion...

Vet ni det allra tråkigaste jag vet? Det där när man känner att man har massor med saker som man VILL göra, som ger en energi och som verkligen skulle göra en lycklig, men att man inte hinner med dom sakerna för att To Do-listan är alldeles för lång.
Man ska jobba, städa, tvätta, handla, träna (vilket jag iofs tycker är bland det roligaste som finns) och hinna umgås med familj och vänner. ALLT blir tillslut ett måste, och man hinner inte göra det man verkligen vill göra.
 
Som nu till exempel, nu sitter jag på jobbet med en To Do lista som ALDRIG tar slut, (skulle ha gått ifrån kontoret för en timme sedan), och allt jag vill göra är att fokusera på bloggen, träna, förverkliggöra mina drömmar. Jag är en sådan idésprutare ni vet, som alltid alltid har en idé som jag vill köra "all in" på. Och det är ju de drömmarna som skulle göra mig allra lyckligast, även om de inte blev lyckade! Att släppa ifrån sig idéer och bolla med andra som också vill tänka kreativt är så fruktansvärt underbart... det är så jag vill tillbringa min tid, dag efter dag. Men man fastnar i alla "måsten" och i det som känns påtvingat, och då kommer man inte så långt...
 
Nu måste jag tyvärr avsluta för nu, även om det känns som om jag skulle kunna sitta o skriva till er i flera timmar. Gör ett löfte till mig själv att jag ska lägga mer tid och energi här, något som känns riktigt bra, något som jag verkligen vill skapa!
 
Puss så länge,
 
Alex
Allmänt | | Kommentera |
Upp