Du är värd att ta risken

Hej!
 
Brr, fruktansvärt kallt idag i Stockholm! Och värre ska det bli säger de, med ytterligare en snöstorm. Det är nu man drömmar bort sig till varma stränder och paraplydrinkar....
 
För min del blev det istället en hel massa kaffe för att hålla mig varm, riktigt kallt på kontoret när det blåser så mycket.
 
 
En av de största anledningar till att man kan må psykiskt dåligt är att för att man inte utmanas och således inte växer eller får nya kunskaper. Människan mår bra av att ha mål och crusha dem! En av de farligaste tillstånden man kan befinna sig i är bekvämlighet. Om man inte kliver utanför komfortzonen och testar på nya saker, är lite modig och vågar ta beslut eller göra saker som gör att man lär sig kan man känna sig dålig och förvirrad när "alla andra" passerar en och tar framsteg medan man själv står stilla och inte utvecklas.
 
"A key to success is to start before you're ready".
 
Du behöver inte ha alla pusselbitar på plats när du ska ta ett stort beslut eller göra en stor förändring. Väldigt sällan händer det, att man har exakt allt på plats när man tar ett stort kliv utanför komfortzonen. Mycket av det som är märkvärdigt i vår världshistoria har skett på grund av att någon har vågat ta en stor risk. Det värsta som kan hända är att du misslyckas. Så försöker man igen! Vill man nå till stjärnorna är det bara att köra. Har du en fantastisk affärsidé men saknar kapital? Kör ändå. Är du inte lycklig tillsammans med den som du är tillsammans med? Lämna förhållandet, riv av plåstret. Varför ska du gå runt och må dåligt när makten att göra en förändring ligger hos dig?
 
Det är värt att starta innan du känner dig redo. Det är som att börja cykla... man har svårt med balansen i början och får upp för mycket momentum. Men tillslut hittar man rätt takt och man klarar av att cykla själv! Ta risken. Du är värd den!
 
 
Puss
Alexandra
Allmänt, Livet | Balance, Fall fashion, Stockholm, Travel, american girl abroad, balans, girl boss, inner peace, mindfulness, motivation, power of the subconscious mind, risk, swedish girl, tacksamhet, the key to success, vägen till framgång, worth the risk, älska livet | |
#1 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Fantastiskt klokt skrivet! :)

#2 - - Alexandra:

Tack Amanda! :)

Upp